Träning

Nybörjargruppen

Gruppen för de allra yngsta (ca 6-9 år) tränar med Åke Björklund.

Kontakta Åke:
040 717 8427
ake.bjorklund@alandsbanken.fi

Fortsättningsgruppen

Den som är lite äldre (ca 10-13 år) eller har tidigare erfarenhet tränar med denna grupp.

Kontakta Lucas i styrelsen:
lucas.j.mattsson@gmail.com

IF Åland

De som är äldre än 13 år tränar med ÅID (Ålands Idrottsdistrikt).

Till ÅID Friidrotts webbplats

Information till friidrottare och föräldrar

Här nedanför hittar du information om vår träningsverksamhet i största allmänhet. För den allra färskaste infon rekommenderar vi att du går med i vår Facebook-grupp (klicka på knappen här nedanför). Gruppen är sluten men vi släpper in alla som ansöker om att gå med.

Under utomhussäsongen 2023 tränar våra juniorträningsgrupper på eller runt Baltic Friidrottsarena i Ytternäs:

  • Nybörjargruppen tränar måndagar kl. 17.30-18.30.
  • Fortsättningsgruppen tränar onsdagar kl. 16.30-18.

Under vintersäsongen 2023-2024 kommer träningen att ske inomhus i stora salen i Idrottsgården. Tränarna bestämmer när det är dags att gå in baserat på vädret:

  • Nybörjargruppen tränar måndagar kl. 18-19.
  • Fortsättningsgruppen tränar onsdagar kl. 16.30-18.

Avgifter

Du är alltid välkommen att testa på att träna med våra träningsgrupper några gånger utan att betala träningsavgift. Vi vill alltid välkomna nya medlemmar!

För de som börjar träna mera regelbundet uppbärs en träningsavgift som är 25 €/termin för första barnet i familjen och 15 €/termin för syskon. Träningsavgiften betalas en gång per vår och höst till föreningens konto FI79 6601 0003 0200 88 (IFK Mariehamn Friidrott). Vi informerar på träningarna och via den interna Facebook-gruppen när det är dags att betala träningsavgiften.

Utöver träningsavgiften betalar alla medlemmar en medlemsavgift till IFK Mariehamn. Medlemsavgiften faktureras till alla medlemmar och är 10 €/år för barn 0-17 år (15 €/år för vuxna). Om man redan är aktiv inom en annan sektion betalar man bara medlemsavgiften en gång. (Notera att det bara är friidrott, orientering och skidning som är sektioner inom IFK, övriga idrotter såsom fotboll och ishockey är egna grenföreningar och kan uppbära en egen medlemsavgift).

Har du frågor? Kontakta oss!